IETS OM TE DOEN?

 


  • KAYAK HUREN

 

Altijd al eens vanuit een Hobie Kajak willen vissen of lekker toeren in de prachtige natuur. Bij Kayakcentre.nl (onderdeel van jachthaven Atlantica) kunt u een kayak huren. Of uw wilt gaan genieten van de natuur of wilt vissen, er is een Hobie Mirage Outback of Hobie Mirage Pro Angler voorzien van fishfinder en hengelsteun te huur.

          Prijs: per dag € 55,00 - € 65,00

Voor voorwaarden en mogelijkheden kunt u telefonisch contact

opnemen: 0187 -61 25 24

 

  • HISTORISCH CENTRUM van Goedereede

 

Het historische centrum van Goedereede lijkt eerder op een pittoresk dorpje dan een stad. Het plaatsje heeft sinds 11312 stadsrechten. Maak een wandeling door sfeervolle straatjes zoals de klooster – en Pieterstraat. Aan de Zuidzijde Haven staan fotogenieke heren huizen. De Gotische kerktoren uit 1467 heeft nu een museum functie. Het Stadje is niet groot maar zeker een (kort) bezoekje waard.

 

  • ZEEHONDEN SPOTTEN

Goeree-Overflakkee  heeft iets wat op geen enkele plek in Nederland te vinden is; een zeehonden drive-in spottersplek in Brouwersdam. Parkeer je auto midden op de brouwersdam bij het hoge groene hekwerk en kijk of je zeehonden kunt spotten.

 

Toch geen zeehonden gezien; boek een FRISIA ZEEHONDEN SAFARI dan sport je vrijwel gegarandeerd zeehonden in de Oosterschelde. Opstap mogelijkheden in Zierikzee of St. Annaland. https://frisiarondvaarten.nl

 

  • VOGELOBSERVATORIUM TIJ HARINGVLIET

He is misschien wel een van de bekendste Instragram hotspots van dit moment, een 8 meter hoog en 11 meter lang ei in Haringvliet. Ook vogelspotters weten het bijzondere bouwwerk te vinden. Vanaf het unieke vogelobservatorium heb je 360 graden uitzicht op een kolonie van duizenden sterns. Het ligt nabij het zesde bouwwerk van de Deltawerken, de Haringvlietsluizen. Een uniek gebied. 

RESERVEREN STUUR EEN EMAIL NAAR ACHTERDIJK3@GMAIL.COM
* DATUM VAN RESERVERING
* AANTAL NACHTEN
* AANTAL PERSONEN
* NAAM / CONTACTGEGEVENS
U ontvangt een bevestigingsemail van de reservering.